NIEUWS

WORKSHOP(REEKS) CHAKRA SCHILDERINGEN
 
In een 7 tal avonden en/of ochtenden ga je kennismaken met jouw chakra's.
Na een korte inleiding over het betreffende chakra gaan we een meditatie/visualisatie doen waarbij je contact maakt met een bepaalde energie. Vanuit deze meditatie ga je een schildering met acrylverf maken op canvas. We maken gebruik van de quintessences van aura soma waardoor de schildering speciale voor jou bestemde energieën heeft.
 
Het is niet nodig om ervaring met schilderen te hebben, we werken puur intuïtief. Het is een leerzame ontspannen workshop. Eén chakra per keer.
 
Je kunt de gehele chakrareeks volgen (€ 160,- incl. materiaal), of je per chakra opgeven. (€ 30,- incl.)
Er is ruimte voor minimaal 3 personen max. 6 personen per keer.
Data:
1e chakra (basis) donderdag 20 maart 19.30 - 21.30 uur/vrijdag 21 maart 9.30 - 11.30 uur;
2e chakra (navel) donderdag 27 maart 19.30 - 21.30 uur/vrijdag 28 maart 9.30 - 11.30 uur;
3e chakra (zonnevlecht) donderdag 3 april 19.30 - 21.30 uur/vrijdag 4 april 9.30 - 11.30 uur;
4e chakra (hart) donderdag 10 april 19.30 - 21.30 uur/vrijdag 11 april 9.30 - 11.30 uur;
5e chakra (keel) donderdag 17 april 19.30 - 21.30 uur/woensdag 16 april 9.30 - 11.30 uur;
6e chakra (voorhoofd) donderdag 8 mei 19.30 -21.30 uur/vrijdag 9 mei 9.30 - 11.30 uur;
7e chakra (kruin) woensdag 14 mei 19.30 - 21.30 uur/vrijdag 16 mei 9.30 - 11.30 uur.
 
Opgave is minimaal een week voor de workshop of bij het totaal volgen van de reeks vóór 13 maart!
 
PERSOONLIJKE ENCAUSTIC ART MET BOODSCHAP
 
Inmiddels heb ik de afgelopen paar jaar behoorlijk wat encaustic art kaarten gemaakt. Hierbij bleek dat er speciale energieën werkzaam waren naar de ontvanger. De ontvanger kan met deze kaart werken door deze bijvoorbeeld ergens op je lichaam te leggen, op te mediteren of je kunt de kaart in een bepaalde ruimte neerzetten/hangen. Steeds vaker heb ik een persoonlijke encaustic art gemaakt en ik heb nu besloten om dit meer naar buiten te brengen.
 
Wil je graag een persoonlijke encaustic art ontvangen, dan kun je hiervoor contact met mij opnemen. Ook hierbij is het weer mogelijk om een encaustic art persoonlijk te laten maken, voor een bepaalde relatie of om een encaustic art kado te geven aan iemand. Ik maak dan de kaart speciaal afgestemd op de persoon of relatie en geef er een boodschap bij.
 
Je kunt een kaart laten maken op A4 formaat (€ 25,-) of A5 formaat (€ 17,50,-) Dit is incl. verzendkosten.
 
HUISREINIGING
 
De afgelopen tijden komt er behoorlijk wat los aan negatieve energieën door de hogere trillingen op aarde. Het kan zijn dat jij of je kinderen hiervan last ondervinden in je huis.
Dit kan bijvoorbeeld doordat je bepaalde energieën ervaart in je huis, je je niet lekker voelt in je huis of je steeds moeite blijft houden met slapen. Het is mogelijk om je huis energetisch te laten reinigen door mij.
Ik maak hierbij gebruik van de beamerlight pen, affirmaties en aura soma.
Het is niet altijd nodig om dit op lokatie te doen, soms werkt het zelfs beter op afstand.
 
Wil je hierover graag meer informatie of een afspraak maken dan hoor ik graag van je.
 
ENLIGHTENING GUIDANCE
 
Enlightening guidance is een zelfontwikkelde methode waarbij ik kinderen en jong volwassenen help om de blokkades op te lossen die ze ervaren in hun schoolperiode. Het is een combinatie van huiswerkbegeleiding, coaching en heling. Het kind ervaart meer vreugde, minder last en voelt zich krachtiger.
 
Naast het huiswerkbegeleiden zijn de methodes erg intuïtief en visueel, waardoor het kind zich niet laat blokkeren door het hoofd en/of vroegere ervaringen. Ook hier werk ik veel met aura soma.
 
Het is altijd mogelijk om eerst een intake gesprek af te spreken voordat we een eventueel traject ingaan.
 
BOEK "HEB JE AL GEHOORD VAN DE 7?"
 
Al een tijd voel ik de drang om een boek te schrijven over mijn ervaringen met de kindercursus "Heb je al gehoord van de 7?". Nu lijkt de tijd te zijn aangebroken. Hoewel er nog een lange weg te gaan is voordat het boek er uiteindelijk zal zijn, klopt het voor mijn gevoel helemaal.
Ik heb inmiddels 7 jaar ervaring met mijn zelfontwikkelde kindercursus in de leeftijd van 3 t/m 10 jaar.
 
Het boek zal bestemd zijn als handreiking voor ouders met kinderen in die leeftijd, maar ook voor anderen die met deze kinderen te maken hebben, zoals scholen, sportverenigingen enz.  Naast ervaringsverhalen zal ook de gehele cursus worden uitgewerkt en de achtergrond worden aangegeven waarom dit juist voor deze leeftijdsgroep zo belangrijk is om ze te begeleiden en oefeningen te leren hoe ze goed voor hun eigen energie kunnen zorgen.
 
Ben je zelf geïnteresseerd in dit boek, dan kun je dit via de mail aan mij doorgeven.
Ik zet je dan op de lijst en hou je op de hoogte van de ontwikkelingen m.b.t. dit boek.
 
KADOBON
 
Wil je iemand anders laten kennismaken met Praktijk JoyLight of dit aan jezelf kado doen, dan is het mogelijk om een kadobon van Praktijk JoyLight te kopen.
 
De kadobon is verkrijgbaar vanaf € 25,- en verhoogbaar met steeds € 5,-.
De kadobon is één jaar geldig vanaf de uitgiftedatum en inwisselbaar voor alle activiteiten en producten (o.a. encaustic art kaarten en aura soma pomanders, rescues, quintessences) van Praktijk JoyLight. De kadobon is slechts in zijn geheel inwisselbaar en er wordt geen geld retour gegeven.

 

Wil je meer informatie, dan nodig ik je uit om Contact met mij op te nemen.

 Home