INDIVIDUELE WORKSHOP

ENERGETISCHE BESCHERMING

(LEREN OMGAAN MET INDRUKKEN VAN BUITENAF)

 OP VRIJDAG OF ZATERDAG *

9.30 - 11.30 UUR

EINDHOVEN

* In overleg te plannen voor 2014.

Voel je je soms ook ineens moe na een gesprek of vergadering met anderen, kom je uitgeblust thuis van het winkelen of heb je vaak last van hoofdpijn, irritatie naar anderen …….

Dan is deze workshop ZEKER iets voor jou!!  

In deze workshop leer je o.a. verschillende technieken om je eigen energieveld te reinigen en te beschermen waardoor je in allerlei omstandigheden jeZelf kunt zijn en blijven 

De workshop kan gegeven worden in een klein groepje van 3-6 personen, binnen een beschermende omgeving met respect voor een ieder. Mijn ervaring is echter dat voor ieder vaak een andere specifieke manier van bescherming nodig is en het vaak fijner en handiger is om dan deze workshop individueel te doen. Er kan dan specifiek op jouw omstandigheden en jouw vragen worden ingegaan!

Lokatie: Winterjanstraat 71, 5632 MK Eindhoven

Kosten: € 100,- incl. cursusmateriaal en gebruik aura-soma producten, koffie/thee en iets lekkers 

Binnen een individuele workshop wordt specifiek bekeken welke techniek bij je past op dit moment. Vanzelfsprekend wordt alles in een overzichtelijke documentatiemap meegegeven, zodat je de technieken thuis verder kunt integreren. Hierdoor heeft dit een zeer effectieve uitwerking op je gezondheid.

Ervaringen van cliënten (en mijzelf) geven aan dat deze technieken zeer doeltreffend kunnen zijn bij hoofdpijnen, migraine, misselijkheid en diverse vormen van vermoeidheid.

MEER UITLEG OVER DE WORKSHOP ENERGETISCHE BESCHERMING:

Wat is een workshop energetische bescherming?

Ieder mens heeft een fysiek lichaam en een energetisch lichaam, ook wel aura genoemd.

Het is “normaal” dat je je fysieke lichaam onderhoudt: regelmatig was je je, gedeeltelijk of geheel in bad/douche; daarna verzorg en voed je je huid met bv bodylotion; ook zorg je dat je op tijd eten en drinken tot je neemt. Je weet zelf wat er gebeurt als je niet op tijd eten en drinken neemt: je voelt je flauw, je energieniveau neemt af en je voelt je pas weer lekker als je gehoor geeft aan je lichaam door eten en drinken tot je te nemen. Ook zul je merken hoezeer je fysieke lichaam de reiniging van een douche/bad nodig heeft, als je eens op vakantie die gelegenheid een tijd niet hebt gehad: je snakt naar een douche om even “alles” van je af te spoelen!

Iedereen is gewend zijn fysieke lichaam in meer of mindere mate zoals hierboven te verzorgen; het is zelfs een gewoonte geworden, je denkt er vaak niet specifiek aan, maar doet het gewoon.

De workshop energetische bescherming gaat over de verzorging en het onderhoud van je energetische lichaam:

Velen onder ons beseffen nog nauwelijks dat je ook een energetisch lichaam hebt, dat aandacht vraagt. Meestal komt dit naar voren, doordat je klachten krijgt die niet meteen overgaan. Het kan zelfs zijn dat je in de reguliere gezondheidszorg je hebt laten onderzoeken en dat alles in orde is. Maar…. helaas de klachten gaan niet over. Klachten die te maken kunnen hebben met de verzorging van je energetische lichaam zijn: hoofdpijn, migraine, vermoeidheid, helemaal op zijn halverwege de dag, maagpijn, gespannenheid schouders, moe bij de gedachte aan een bepaald persoon, moe/ziek na vergaderingen, moe/ziek na winkelen of bijeenkomsten met meerdere mensen, enz.enz.

Net zoals je je fysieke lichaam verzorgt en van voeding voorziet, is het ook zo met je energetische lichaam!

Binnen de workshop energetische bescherming wordt ingegaan op je energetische lichaam, wat is een aura, hoe bescherm je je, hoe reinig je je enz. Alles wordt overzichtelijk neergezet op papier met oefeningen om thuis mee verder te gaan. Het is immers niet éénmalig, ook je energetisch lichaam vraagt (dagelijks) aandacht. Je zult merken dat wanneer je deze oefeningen in je dagelijkse leven kunt integreren, je nauwelijks meer last ondervindt van deze klachten!

Er zijn verschillende manieren van reinigen en beschermen van je energielichaam. Wanneer je het gevoel hebt dat je veel klachten hebt door b.v. het oppikken van energieën van anderen en hierin meer begeleiding wilt, is aan te raden om de workshop individueel te volgen. In dat geval kan specifiek worden ingegaan op jouw situatie.

Voor meer informatie en/of opgave kun je contact met mij opnemen.

Je bent welkom!

Bij aanmelding verplicht je je tot het betalen van de gehele workshop. Annulering is mogelijk tot 1 week voor aanvang, daarna kan het cursusgeld in rekening worden gebracht.

Workshops volwassenen

home